Home / Uncategorized / SKANDAL! VULIN U DRUŠTVU LOPOVA: Hoće ga za ministra odbrane, a druži se sa čovekom koji je ukrao 5 miliona

SKANDAL! VULIN U DRUŠTVU LOPOVA: Hoće ga za ministra odbrane, a druži se sa čovekom koji je ukrao 5 miliona

Aleksandar Vulin, inače glavni kandidat za ministra odbrane u novoj Vladi, fotografisan je sa Afrimom Alijuom čovekom koji je državu Srbiju oštetio za čak 5.000.000 dinara i koji je osumnjičen za utaju poreza.

To što Vulin nema nikakve veze sa vojskom ništa je spram toga što mu je drug vlasnik pumpi iz Bujanovca koji je najveći kradljivac struje kojeg je Srbija ikada videla.

Preduzeća „Agimi petrol“ iz Bujanovca i njegov vlasnik Afrim Aliju, bespravnim priključcima više objekata na elektro mrežu, oštetili su Elektroprivredu Srbije za više od pet miliona dinara, saznaje Blic.

Zbog krađe struje, radnici EPS, uz asistenciju policije, isključili sa električne mreže sve objekte tog preduzeća: benzinsku pumpu, motel, bazen, građevinsku operativu, trgovinu i upravu preduzeća.

Aliu je ovim, prema ne potvrđenim podacima, izbio na prvo mesto liste srpskih kradljivaca struje.

U istoj akciji policije je takodje utvrdila veliki poreski dug preduzeća „Agimi petrol“ iz Bujanovca. Istovremeno je pronađeno više radnika koji su u preduzeću radili „na crno“.

S obzirom da su ovo prvi rezultati akcije, tačnu količinu ukradene struje, iznos poreskog duga i broj neprijavljenih radnika preduzeća „Agimi petrol“, utvrdiće istražni organi narednih nekoliko dana.

Protiv Afrima Aliua vlasnika preduzeće, koji je na odmoru, podneta je krivična prijava zbog više prekršaja.

Prema podacima sa sajta Agencije za privredne registre, privredno društvo „Agimi petrol“ iz Bujanovca ranije je brisano iz evidencije.

 

Check Also

RUSIJA GRMI! Američki F-18 oborio SU-22 u Siriji!

Američko Ratno vazduhoplovstvo oborilo je sirijski avion u području Rake nakon što su SAD odlučile ...