Home / ZANIMLJIVOSTI / PARTIJA VEKA! Lepa Lukić na pokeru izgubila 500.000 maraka od Arkana, evo šta je Ražnatović uradio posle toga!

PARTIJA VEKA! Lepa Lukić na pokeru izgubila 500.000 maraka od Arkana, evo šta je Ražnatović uradio posle toga!

Lepa i Arkan bili su nerazdvojni, kockali su se zajedno. Uglavnom su igrali poker – kaže jedan od Ražnatovićevih prijatelja

Već decenijama se pojavljuju stvarne i izmišljene priče o Lepi Lukić i njenom kockanju, a najnovija glasi da je svojevremeno pevačica navodno izgubila čak pola miliona maraka u partiji pokera koju je igrala sa Željkom Ražnatovićem Arkanom.

Jedan od Arkanovih prijatelja, koji je takođe učestvovao u toj čuvenoj partiji, kaže da je Ražnatović oprostio ogroman dug pevačici.

– Lepa i Arkan bili su nerazdvojni, kockali su se zajedno. Uglavnom su igrali poker. Lepa je bila opasan igrač, ali jednom prilikom nije imala sreće. Izgubila je sve – zapravo, oko pola miliona tadašnjih maraka. Pevačica se iznervirala, ustala od stola, a Arkan joj je rekao da se ne brine i da neće uzeti njen novac – izjavio je .

Sa druge strane, Lepa Lukić je u svom stilu prokomentarisala ovu priču.

– Ma izgubila sam pola ku**a miliona! Ja sam žena u godinama, a vi me sad ispitujete šta je bilo pre trista godina. Bilo je veliko društvo, nismo samo Arkan i ja igrali. Zato nemojte da me pitate koliko sam dobila ili izgubila, nisam beležila! Ne znam koliko imam pesama i ploča, a kamoli to! Šta je bilo, bilo je. S Arkanom sam bila bliska, voleo me je, cenio i poštovao kao nekog boema. Za njega sam bila lafčina, ma za sve te žestoke momke. Ali to je bilo pre mnogo godina, šta ga prepredate sad?! Što ne pišete da moje pesme traju, a ne to šta sam dobila ili izgubila?! Nikad nikog nisam prevarila – poručila je Lepa.

Izvor:Kurir/Telegraf

Check Also

Vegeta – začin ili otrov?

Šta je vegeta zapravo? Začin ili otrov? Istinita priča o Vegeti – koliko je korisna, ...