Home / ZANIMLJIVOSTI / OVO JE SUPRUGA ALEKSANDRA VUČIĆA! ONA JE NOVA PRVA DAMA SRBIJE! POGLEDAJTE NJENE FOTKE I ČIME SE BAVI!

OVO JE SUPRUGA ALEKSANDRA VUČIĆA! ONA JE NOVA PRVA DAMA SRBIJE! POGLEDAJTE NJENE FOTKE I ČIME SE BAVI!

Aleksandar Vučić novi je predsjednik Srbije, čime je njegova supruga Tamara stekla titulu prve dame. Aktuelni srbijanski premijer rijetko je svoj privatni život iznosio u javnost, ali posljednjih mjeseci mnoge je zanimalo ko je i kako izgleda Vučićeva supruga, piše “Index“.

O Tamari Vučić ne zna se mnogo, osim činjenice da se za Aleksandra Vučića udala 2013. godine, a javnost je prvi put zaintrigirala atraktivnim izgledom kada se prošle godine pojavila na proslavi Dana žena na “Bijelom dvoru” gdje ju je ugostila princeza Katarina Karađorđević.

Tamara se na domjenku pojavila u elegantnoj kombinaciji, a fotografije s proslave Dana žena svi su htjeli vidjeti upravo zbog lijepe crnke.

Srpski mediji pišu da je Tamara diplomirala političke nauke te da je zaposlena u Ministarstvu vanjskih poslova republike Srbije.

Aleksandru Vučiću je ovo drugi brak. Od 1997. do 2011. godine bio je u braku s Ksenijom Vučić s kojom ima dvoje djece, sina Danila i kćer Milicu.

(Index)

Check Also

Policija upozorava: Ako čujete OVE tri rečenice na telefonu prekidajte odmah!

Ovo morate da znate! Većina Telemarketers rade svoj posao pošteno, oni samo žele da zarade ...