Home / ZDRAVLJE / Najveći neprijatelji ravnog stomaka: Ove 4 namirnice morate izbegavati u širokom luku ako želite vitku figuru

Najveći neprijatelji ravnog stomaka: Ove 4 namirnice morate izbegavati u širokom luku ako želite vitku figuru

Kod mnogih osoba se upravo na stomaku „lepi“ svaki zalogaj, a znamo da se sa stomaka masne naslage najteže uklanjaju.

Ukoliko ste skloni debljanju u području struka, ove namirnice bi trebalo da izbegavate ili ih konzumirate u umirenim količinama.

Sir

Sir je mlečni proizvod koji je izuzetno zdrav i odličan je izvor kalcijuma, ali sirevi sa velikim sadržajem masnoće jednostavno utiču na formiranje sala na stomaku. Naravno, sir ne treba izbaciti iz ishrane, ali ako imate problema sa masnim naslagama na struku, ograničite porcije sira.

Osećala sam se loše, nisam imala energije i bila sam gladna: Iskrena ispovest devojke koju dijeta umalo nije uništila (FOTO)

Gazirani sokovi

Samo pola litra gaziranog soka dnevno uzrokuje pet puta brže nakupljanje masnoća u predelu struka. Naravno, uzrok tome je količina šećera koju tim putem unesete u organizam.

Strogih 3 pa zasluženih 14 dana uživanja: Ovaj režim istopiće vaš višak i učinice da se osećato zadovoljno u svojoj koži

Preslana hrana

So je glavni uzročnik nagomilavanja vode u telu, pojačava apetit i potrebu za pićem. Ako to piće nije voda, to je dodatni problem. Naravno, vremenom možemo regulisati količinu soli koju stavljamo u jela koja sami spremamo, ali posebno treba paziti na namirnice koje već u sebi sadrže velike količine soli – poput suhomesnatih proizvoda ili grickalica.

Ukusan koktel koji topi kilograme: Masne naslage oko stomaka nestaće brzinom svetlosti!

Šećer

Na kraju, tu je i šećer. Nisu samo slatkiši puni šečera. Suhomesnati proizvodi, razni gotovi umaci i prelivi za salate takođe sadrže velike količine šećera. Šećer je još jedan neprijatelj vitkog struka.
( KURIR.RS)

Check Also

Pijete pivo SVAKI DAN? Evo šta ono radi vašem organizmu – ZA NEPOVEROVATI!

Pivo je jedno od najstarijih i najpopularnijih alkoholnih pića koje je omiljeno ljudima širom sveta. ...