Home / ZANIMLJIVOSTI / Mislili su da ovaj pas tuguje za svojim vlasnikom, dok nisu primetili šta je u pozadini

Mislili su da ovaj pas tuguje za svojim vlasnikom, dok nisu primetili šta je u pozadini

Kada na internetu pogledate ovu slika ženke psa kako doslovno sedi u grobnici, sami po sebi počnete da osećate tugu i bol.

Ljudi iz celog sveta su tražili pozadinu priče o psu za kojeg se čini da tuguje za svojim gospodarom. To nije nečuveno, na kraju krajeva. Psi su poznati po tome da provode svoje dane u grobnicama njihovih vlasnika ili odbijaju da napuste mesto gde su ih poslednji put videli. Psi su lojalni jako, ali ovo zapravo nije jedna od tih priča. Ovaj pas je u rupi zbog drugačijeg razloga. Pogledajte.

1. Tužan pas


Izdaleka, izgledao je kao još jedan pas lutalica, ali kada su mu prišli blizu, shvatili su da je to mnogo, mnogo više nego samo pas za kojeg se činilo da je izgubio svoj put.

2. Pas je otkopavao grob.

Ubrzo, on se sklupčao u rupu koju je iskopao. Radnici su svi bili dirnuti jer su zaključili da siromašnom psu mnogo nedostaje njegov gospodar.

3. Cela porodica

Ali, u toj rupi je bilo  više od jedne osobe. I ne, to nije bila duša mrtve osobe! Štenci! Ispostavilo se da je to bila čitava porodica malih, slatkih štenaca, svih zajendo sklupčanih sa majkom!

4. Dali su im mnogo pažnje.

Ženka je navodno bila skotna kada je stigla i tu je oštenila ove male slatkiše. Ubrzo su štenci bili uslikani.

5. Neodlučni u početku.


U početku, ovi mladunci su bili neodlučni na uzimanje hrane od stranaca, ali su na kraju prihvatili. I ovaj sićušni slatkiš potpuno mi je ukrao srce

6. Oni su sada dobro hranjeni.


Oni su zaslužili mnogo bolje od ovoga, a radnici su ih premestili na drugo, bolje mesto.

7. Svi su pregledani

Svi štenci su pregledani od strane veterinara, očišćeni od parazita i potpuno su zdravi. Njihova majka je sada dobro hranjena i može proizvesti dovoljno hranjivog mleka za njih!

Izvor: instantpalma.com
Izvor slika: wittyfeed.com

Check Also

Vegeta – začin ili otrov?

Šta je vegeta zapravo? Začin ili otrov? Istinita priča o Vegeti – koliko je korisna, ...